A+ A A-


Home

IMG 0072 bewerkt

Welkom bij Uitvaart Zorg in Beeld.nl

We staan niet vaak stil bij een uitvaart; gelukkig maar. Daar worden we meestal pas mee geconfronteerd als iemand in de familie of in de vriendenkring is overleden. Vaak overlijdt iemand (toch nog) onverwacht. Nadat uw dierbare is overleden, dient een arts het overlijden vast te stellen. In de tussentijd kunt u al op zoek gaan naar een uitvaartverzorger, die u vindt in onze algemene Gids. Nadat de arts is geweest en het overlijden schriftelijk heeft bevestigd, kunt u contact opnemen met uw uitvaartverzorger.

Muziek voor de afscheidsdienst, zoekt, vindt, beluisterd én download u via onze Muziek-Gids. Hier zijn de liedjes en muziektips per categorie ingedeeld. Het dowloaden gaat via YouTube. Een gratis en goed downloadprogramma hiervoor is "free youtube to mp3 converter" van dvdvideosoft. Download Free Studio van DVD videosoft.

In de (algemene) Gids vindt u:

  1. De Laatste Wens Ambulances.
  2. De Hospices .
  3. Uitvaartverzorgers, ritueelbegeleiders, funerair sprekers etc. die uitvaarten regelen of werkzaamheden voor een uitvaart verrichten.
  4. De Goede Doelen , waarvoor met regelmaat gecollecteerd wordt bij een uitvaart.
  5. De Foto- en videografen die uitvaartreportages maken.
  6. De muzikanten die live muziek bij een uitvaart ten gehore brengen.

TIP ! Als u foto's maakt van een dierbare, doe dit dan bij voorkeur met een fotocamera. Dat levert de beste kwaliteit op.

Deze website biedt ook de mogelijkheid om het Laatste Wens Formulier te printen waarop u uw uitvaartwensen te kunnen vastleggen. Het is een moeilijk onderwerp om over te praten; het is belangrijk om uw wensen vast te leggen. Een ongeluk is immers zo gebeurt; daar hoeft u niet oud voor te zijn. Op korte termijn wordt het mogelijk om uw Laatste Wensen gratis digitaal bij ons te bewaren, als u zich registreert als gebruiker.

Verricht u werkzaamheden voor of bij een uitvaart en staat u (nog) niet (correct) in onze Gids vermeld, mail dit dan aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . N.B. Vermelding in onze Gids , compleet met 2 foto's, logo en slogan is én blijft altijd gratis.

Met vriendelijke groet,

Team Uitvaart Zorg in Beeld.nl

     
 AZ-Uitvaart-logo2  Logo afscheidswijzer  
Back to top